Vi ønsker alle en god jul, og et godt nytt år!

God jul!

 

Da er vi endelig på oppløpssiden av årets jule-race. Ribba og pinnekjøttet er hamstret inn og våre hjem fylles opp med de nærmeste, gaver og glede. Flokken samles.
Det er herfra og ut man skal la roen senke seg og nyte høytiden med familie, venner og kjente. Og det er tid for å se tilbake på året som har gått, og kanskje lage noen forsetter for året som kommer. 365 dager virker lenge i det man krysser av for 1. dagen i året, men ser man tilbake på hva man har opplevd gjennom 12 måneder så er det ikke rart man føler at årene flyr av sted.

“Etter 21 år i nåværende lokaler vil flyttingen sør i byen markere et taktskifte, både strategisk, kulturelt og organisatorisk”

2017 ble året der vår aktivitet innen olje & gass tok seg opp og antall engasjerte i konsulentvirksomheten økte for hver måned som gikk. Og våre ingeniører på Kvala kan se tilbake på nok et år med varierte oppgaver innen olje & gass, landbasert industri og havbruk. Aktiviteten har økt til et nivå som gjør at vi har ansatt flere ingeniører på slutten av året. Arkitektavdelingen jobber med nærings- og boligprosjekter over hele landet og ordrereserven strekker seg et godt stykke inn i 2018. Også denne avdelingen har økt bemanningen og ser frem til økt aktivitet også neste år. Innen 3D animasjon har vi levert flere spennende prosjekter i løpet av året, og vi ser at våre kunder nå er klare for å ta i bruk 3D i større grad. Ord som AR og VR begynner å nå folkemunne.

2018
PDS Protek flytter til 24/7 Bygget i april 2018
PDS Protek flytter til 24/7 Bygget i april 2018

2017 er siste året PDS Protek er på Kvala. I løpet av april 2018 flytter vi til vårt nye kontorbygg på Rossabø, 24/7 ByggetEtter 21 år i nåværende lokaler vil flyttingen sør i byen markere et taktskifte, både strategisk, kulturelt og organisatorisk. Igjen samles alle avdelinger på en flate og vi kan bygge en organisasjon og bedriftskultur som skal ta PDS Protek videre inn i fremtiden.

Fremtiden er vanskelig å spå, sies det, men i løpet av det siste halve året har alle i PDS Protek jobbet med strategi. Vi har tenkt korte og lange tanker sammen, og åpnet øynene for hva som skjer rundt oss, teknologisk, faglig og kulturelt. Da dukker det opp ord som digitalisering, automatisering, AI og man får på bordet alt som vi er gode på og alt som vi må gjøre mye bedre for å henge med fremover. Til tider i prosessen rødmer man fordi man er flau, eller fordi man er stolt av prestasjonene vi alle er en del av. Oppsummeringen er gjort og veivalgene for PDS Protek er i skrivende stund i ferd med å klubbes, og 2018 blir en ny historie.

Men før vi blar om til et nytt kapittel så skal vi kose oss med Love Actually, Grevinnen og Hovmesteren, Tre nøtter til Askepott, spise julekaker og ta vare på familien, historiene og tradisjonene. Det kommer nok en historie ved middagsbordet som du har hørt før, i forskjellige versjoner, men en god historie kan ikke fortelles for ofte…. og du er en del av de nye historiene.

 

Ta vare på hverandre, og God Jul!

Jørgen Knudsen | Markedssjef

 

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn