PDS Protek | Statoil utøver opsjon for Veltec og PDS Protek på Mongstad

PDS Protek kan meddele at Statoil Petroleum har valgt å utøve opsjonsperiode 1 for Vedlikehold og mindre modifikasjoner rammekontrakt på Mongstad for to nye år fra 1.1.2018 til 31.12.2019. Dette er en kontrakt som Veltec og PDS Protek har hatt sammen siden tildelingen i 2013.

«Vi er stolte over at Statoil viser fornyet tillit til arbeidet alliansen Veltec og PDS Protek har gjort på Mongstad siden tildelingen i 2013. Vi opplever økt aktivitet og en kontrakt som dette bidrar til å styrke vår posisjon og sikrer vår spisskompetanse innen ingeniørtjenester. Vi ser frem til et enda tettere samarbeid i tiden fremover.»,
sier en fornøyd Terje Øverland, adm. dir. i PDS Protek.

Kontraktsverdi er antydet til 140 millioner NOK for opsjonsperioden.

Med vennlig hilsen

Terje Øverland | Adm. dir
Epost: terje@pdsprotek.no
Direkte: 52 70 92 02
Mobil: 951 92 120

Les også:  Fokus på HMS og Miljø ga klassifisering på øverste nivå i Achilles!

Om PDS Protek
PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2016 omsatte selskapet for i overkant av 120 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software.
I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Mongstad, Sauda og Pune (India).

Tilbakeblikk:

Tilbakeblikk 2013: På 48 timer signerer PDS Protek i allianse med Voith (nå Veltec) og Skude Industrier kontrakter med estimert verdi på 1,2 mrd. kroner på Mongstad og Kårstø. (Faksimile Haugesunds Avis)

Ny jobb?

Se vår hjemmeside for ledige stillinger, og registrer deg i vår portal for å holde deg oppdatert om nye muligheter i konsulentmarkedet

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn