Selge eiendomsprosjektene raskere? Bruk 3D animasjon

  3D ANIMASJON

 

 

Nærings- og eiendomsutvikling handler om å realisere prosjektene raskere enn konkurrenten, og vi i PDS Protek kan bistå ditt selskap med 3D animasjoner med høy kvalitet til lav pris. I dag da vi alle “bor” i telefonen er 3D animasjon et must for å nå sitt publikum. PDS Protek har i tillegg en egen arkitektavdeling som prosjekterer og regulerer bolig og næringsarealer over hele landet.

3D Animasjon

Noen ganger er kun tomten regulert, men leietakerne er ikke på plass. Da er det flott å kunne vise potensielle kunder hvor ditt neste prosjekt kommer. Utenfor Åsane i Bergen fikk vi i oppgave å lage denne dronefilmen for Haukås Næringspark.

PDS Protek bygger nytt kontorbygg i Haugesund, og selvfølgelig laget vi en 3D animasjon. Vår egen arkitektavdeling har designet bygget, og det gjør at vi kan bistå eiendomsutviklere fra idé, SØK, design, byggeledelse til ferdig bygg.

I Halden brukte vi drone og la animasjonen inn i etterkant. Send oss Revit filene fra arkitekten så kan vi enkelt lage flotte animasjoner til dere. Vi plukker møbler og teksturer fra der du måtte ønske.

Prospektbilder

Prospektbilder kommer man ikke utenom og vi leverer dette i bulk, og kan lage rabattavtaler som passer ditt forbruk. Smaken er som baken og vi leverer den kvaliteten og stemningen du vil ha.

Facebook & nettsider

Skal du få fart på markedsføringen så gjelder det å ha en god, responsiv nettside, og bruke Facebook annonsering for å nå dine kunder. 3,2 millioner nordmenn har Facebook profil og over 80% av disse bruker Facebook daglig. Det betyr at det er Norges desiderte største markedsplass. Vi designer enkelt dine sider i WordPress og lager Facebook-kampanjer som treffer målgruppen du er på jakt etter.
Visste du forresten at Facebook premierer videoer med 40% mer spredning?

Jørgen Knudsen er markedssjef i PDS Protek på 12. sesongen og har jobbet i 22 år med markedsføring, salg og kommunikasjon. Jørgen sitter i iPark  i Stavanger og jobber, i tillegg til animasjonsprosjekter, med kunder innen olje & gass, samt landbasert industri.

Du når han på: 926 16 532 | jorgen@pdsprotek.no 

www.pdsprotek.no

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn