Nå er Rossabøheimen snart historie

Rossabøheimen rives i disse dager til fordel for vårt nye kontor 24/7 Bygget. TV Haugaland var på besøk 14. juli for å snakke med vår prosjektleder, Glenn Kolberg. Rossabøheimen har en lang historie fra den ble kjøpt av Haugesund Kommune i 1908.
I 2007 ble driften av aldershjemmet lagt ned og bygget ble lagt ut for salg. Men kommunen fikk ikke solgt bygget før sommeren 2010.

 Les mer på tidsmaskinen.no om Rossabøheimens historie.

Møtte opp på åpen dag og lanserte ideen for ordføreren.

PDS Protek begynte allerede i 2009 å lete etter nye lokaler. Veksten i selskapet gjorde at vi måtte se etter andre alternativer.
Mangelen på tomter til våre drømmer om et kompetansesenter for regionen ga oss utfordringer. Vi hadde et par tomter i kikkerten, men en pekte seg ut, Rossabøheimen. Adm. dir. Terje Øverland og markedssjef Jørgen Knudsen satt og snakket om alternativene men lurte på hvordan skal vi få kloa i tomten. Da kom Jørgen på at ordføreren hadde åpen dag en gang i måneden på servicesenteret i Kirkegaten. Og tilfeldigvis var det akkurat denne dagen. Terje og Jørgen tok turen ned, i køen av innbyggere som skulle klage, gi ros og ris til ordfører Petter Steen jr. Petter tok oss vel i mot, og det tok ikke lang tid før alle tre var enige om at Rossabøheimen var en ideell plassering for et kompetansehus for regionen. Noen måneder senere er kjøpet en realitet og vi er nå klare til å bygge fremtidens kontorbygg.

24/7 Bygget blir et rent kontorbygg som vil gi rundt 200 arbeidsplasser.
I dag er det signert leiekontrakter på rundt 50% av bygget, flere bedrifter har reservert plass og vi forhandler i disse dager med flere selskaper. Går alt etter planen så er det ikke lenge til første spadestikk for byens kompetansesenter er en realitet.

Nye lokaler? Se mer på www.247bygget.no

Det er PDS Protek sin arkitektavdeling som har tegnet 24/7 Bygget. Arkitektavdelingen innehar tiltaksklasse 3 innen arkitekturprosjektering, og jobber med store bolig- og næringsprosjekter over hele Norge. Avdelingen følger prosjekter fra tidligfase, regulering, søk, design til ferdig prosjekt. Vi tar også på oss byggelederansvaret og sørger for at byggeprosessen går som planlagt.

“Vi har brukt Arkitektavdelingen sine prosjekteringstjenester angående arkitektur og prosjektering av precut til elementproduksjon. Vi har fått utført arbeidene til avtalt tid og er veldig fornøyd med samarbeidet”
Robert Solberg – Daglig Leder Bjørn Døsen AS, Mesterhus

Her er noen av våre prosjekter:

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn