PRESSEMELDING | NÅ RIVES ROSSABØHEIMEN

Nå rives Rossabøheimen.

Onsdag i neste uke starter Norsk Sanerings Service AS arbeidet med å rive Rossabøheimen. Fjerningen av bygget er estimert til å vare i seks uker fra oppstart.

«Endelig vil folk se at det skjer noe på tomten på Rossabø. Det er ikke få ganger det siste året vi har fått spørsmålet: «Hva skjer med 24/7 Bygget da?». Dette er derfor en dag vi har sett frem til en god stund, og blir det første steget på veien for å realisere Haugesunds nye kontorbygg og kompetansesenter, 24/7 Bygget.

Vi har i 6 år jobbet for å lage et kontorbygg der vi kan samle Haugesundregionens kompetansebedrifter og lage et fagmiljø som sammen kan ta oppdrag lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi så tidlig at det å danne allianser er viktig for å få tak i spennende og store oppdrag. 24/7 Bygget skal være katalysatoren for innovasjon, kompetanse og samarbeid.

Av hensyn til selskapsinterne prosesser kan vi i dag ikke gå ut med navn, men flere bedrifter har signert leiekontrakter og når arbeidet med å rive starter så håper vi at enda flere ser muligheten til å bli en del av 24/7 Bygget, og bidra til å bygge et sterkt fagmiljø i Haugesundregionen», sier Terje Øverland, administrerende direktør i PDS Protek.

24/7 Bygget blir på totalt 7900 kvadratmeter over 9 plan, og vil huse mellom 160-220 arbeidsplasser.

14. juni i år var det 6 år siden Ingeniørhuset PDS Protek, gjennom sitt selskap Rossabø Eiendom AS, kjøpte Rossabøheimen av Haugesund Kommune. I 2012 kjøpes det et tilleggsareal øst for Rossabøheimen.
Siden oppkjøpet i 2010 har det hele veien vært aktivitet i bygget. Politiet har brukt det til trening av personell og det har vært arrangert teaterforestillinger, innspilling av musikkvideoer, film-/fotoprosjekt og halloween-arrangementer.

For mer info om rivingen, vennligst kontakt prosjektleder Glenn Kolberg på mobil: 480 50 035.


Har du lyst å vite mer om 24/7 Bygget? Se 24/7 Byggets Nettside

 

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn