Skjermbilde ny nettside

PDS PROTEK MED NY NETTSIDE

 

Det er en glede å kunne presentere vår nye nettside for verden. Renere, enklere, tydelig og alle avdelinger inn på én side.
I tillegg er siden responsiv og er inndelt etter våre tjenester. I mars innførte vi også et nytt CRM-system som er linket inn i den nye nettsiden. Det gjør at vi på en enda bedre måte kan håndtere innkomne søknader og kandidater. Deling til sosiale kanaler og medier blir også vesentlig forbedret. Websiden er programmert i WordPress og Julie og Jørgen i 3D avdelingen har stått for design og utforming.

Enkel og oversiktlig deisgn.
Enkel og oversiktlig design.
Samlet alle avdelinger under en logo.

PDS Protek har i mange år operert med flere nettsider tilhørende den enkelt avdeling eller selskap/ datterselskap.
Det ønsket vi å endre på for å få styrke merkevaren PDS Protek. Det betyr at vi nå refererer til tjenester og avdelinger i stedet for egne merkevarer.
PDS Probygg er nå arkitekttjenester og 3D Norway har fått navnet animasjonstjenester. Alle nå under én logo: PDS Protek.

Å samle alle avdelinger, bruke kun en logo vil gi oss økt samhold og styrke merkevaren PDS Protek.

– Jørgen Knudsen | Markedssjef

Nettsiden er delt inn i 4 tjenester i tillegg til en egen meny for generell informasjon om PDS Protek. Det gjør det enkelt å navigere til den avdelingen eller tjenesten leseren ønsker.
I tillegg har vi lagt inn en egen knapp som linker direkte til ledige stillinger i vår stillingsportal. Det skal være enkelt og raskt søke på ledige ingeniørstillinger hos PDS Protek.

Forsiden skifter etter årstidene

Med så mange virkeområder og tjenester så er det vanskelig å finne et bilde som definerer hele PDS Protek.
Derfor tenkte vi “ut av boksen” og valgte å følge årstidene i stedet. Og det som blir ekstra kjekt er at vi vil oppfordre de ansatte til å sende inn sitt eget forslag til bilde. Da har man muligheten til å få sitt blinkskudd på forsiden frem til neste årstid.

Vi håper du liker siden vår!

 

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn