PDS Protek signerer rammeavtale med FMC Biopolymer

PDS Protek og FMC Biopolymer AS signerer ny avtale for leveranse av ingeniørtjenester til anlegget på Vormedal.

 

FMC Biopolymer AS og PDS Protek AS har signert en ny Hovedtjenesteavtale for leveranse av ingeniørtjenester innen alle disipliner og til alle faser av prosjektgjennomføring.
Det gode samarbeidet startet for nesten 20 år siden og blir nå bekreftet gjennom denne avtalen.
FMC er en global leverandør av naturlige ingredienser som brukes i mat, farmasøytiske produkter og biomedisin. Fabrikken på Vormedal sysselsetter ca. 120 personer og er en hjørnestensbedrift i området.

 «Vi er veldig tilfredse med at FMC Biopolymer nok en gang gir oss denne tilliten og vi ser frem til å jobbe videre sammen med teamet på Vormedal i kommende prosjekter. Avtalen bidrar til å sikre kompetansen vi har i PDS Protek, og det er inspirerende for våre ingeniører å jobbe med komplekse, fremtidsrettede prosjekter for FMC Biopolymer», sier Kjell Erik Kleveland, engineering manager i PDS Protek.

Avtalen som nå er signert løper til utgangen av 2018 med opsjon på 2 nye år.

Med vennlig hilsen
Terje Øverland | Administrerende Direktør
Epost: terje@pdsprotek.no
Direkte: 52 70 92 02
Mobil: 951 92 120


Om PDS Protek

PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2015 omsatte selskapet for i overkant av 100 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software.
I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Sauda og Pune (India).

Ny jobb?

Se vår hjemmeside for ledige stillinger, og registrer deg i vår portal for å holde deg oppdatert om nye muligheter i konsulentmarkedet.

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn