Arkitektavdelingen i PDS Protek utvikler boligfelt i Harstad.

PDS Protek sin arkitektavdeling jobber med prosjekter nasjonalt og har flere store byggeprosjekter på gang i Nord-Norge.

«I disse dager har vi fullt fokus på å planlegge et stort boligfelt i Harstad, for Jahus AS og investor Alf Moen. Feltet består av 36 boenheter på Grønnebakkan i Harstad og utbyggingen vil i tillegg gi bedret infrastruktur og bidra til sikrere vei til skoler og barnehage. Reguleringsarbeidet vil foregå vinteren 2017 og oppføringen av de første boligene tar til i løpet av året.», sier prosjektleder Glenn Kolberg i PDS Protek.

Slik kan boligene i Grønnebakkan bli seende ut. (Bilde: PDS Protek)

Siden oppstarten av arkitektavdelingen i 2009 har den sakte men sikkert utviklet seg til en nasjonal leverandør av arkitekt- og ingeniørtjenester. Våre arkitekter, sivilarkitekter og sivilingeniører utfører i dag spennende oppdrag lokalt og nasjonalt. I tillegg til å ha tegnet mange flotte eneboliger i Norge, så er de to største oppdragene til nå IVAR IKS sitt 12.000 kvadratmeter store vaske- og sorteringsanlegg for plast på Forus, og 24/7 Bygget som i disse dager bygges på Rossabø i Haugesund.

«PDS Protek er et selskap som er vant til endring og fornying. Vi så tidlig at det å ha oljeindustrien som eneste fot ville være risikosport, og har de siste 7-8 årene utviklet selskapet i flere retninger for å sikre kontinuitet. I dag har vi fire avdelinger som dekker områdene olje & gass, industri, akvakultur, fornybar og 3D animasjon i tillegg til arkitekttjenester. Og for våre ansatte så er det spennende å jobbe nasjonalt og variert. Det gir erfaring, inspirasjon og mulighet for kreativ tenking, og med dagens teknologi så kan vi utføre våre oppdrag fra Haugesund.», avslutter Terje Øverland, administrerende direktør i PDS Protek.

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn