PDS Protek med i Omega-allianse som skal levere konsulenter til Statoil.

Pressemelding
Omega-allianse skal levere konsulenter til Statoil.
Alliansen skal levere konsulenttjenester innen tekniske og prosjektadministrative disipliner de neste fire årene.

Alliansen ledes av Omega AS, og består av Brunel Energy, Ocean Maxwell, North Q-HSE, ServGroup, WellPartner Consulting, Endswell, Proactima, Pride, Human Factor Solutions, WSP, PDS Protek og Westcon Yards.

Alliansen skal til sammen dekke multi-tekniske og prosjektadministrative fagområder på Statoils prosjekter i Norge og internasjonale prosjekter som ledes fra Norge.

Spesialistleverandører innenfor HMS, kvalitet og risiko er Pride, Proactima og Human Factor Solutions. Boring og brønn dekkes av Ocean Maxwell, WellPartner Consulting, Endswell, ServGroup og North Q-HSE. Spesialister på tekniske disipliner er WSP, PDS Protek og Westcon Yards. Omega og Brunel Energy dekker samtlige områder.

Avtalen trer i kraft 1. juni 2016 og har en tidsramme på fire år, inntil åtte år med opsjoner.

Målet med Alliansen er å tilby Statoil et bredt spekter av kompetanse gjennom en og samme rammeavtale, og dermed bidra til forenkling og stordriftsfordeler, sier daglig leder i Omega AS, Petter Aalvik.

– Selskapene i Alliansen er ledende aktører med ekspertise og lang erfaring fra olje og energi-bransjen. Sammen skal vi levere konsulenter med høy kompetanse innen alle fagfelt. Vi er stolte av at Statoil har valgt å tildele oss denne avtalen, sier Aalvik.

«I en tid der vår bransje er i stor endring ser vi at det å samarbeide i allianser er viktig for å redusere kostnadsnivået, effektivisere driften og styrke konkurranseevnen i et tøft marked. Vi er derfor glade for at Statoil valgte vår allianseløsning ved denne tildelingen. Vi ser frem til å videreføre det gode samarbeidet», sier Terje Øverland, administrerende direktør i PDS Protek AS.

«I en tid der vår bransje er i stor endring ser vi at det å samarbeide i allianser er viktig for å redusere kostnadsnivået, effektivisere driften og styrke konkurranseevnen i et tøft marked. Vi er derfor glade for at Statoil valgte vår allianseløsning ved denne tildelingen. Vi ser frem til å videreføre det gode samarbeidet»,
sier Terje Øverland, administrerende direktør i PDS Protek AS.

 

For mer informasjon vennligst kontakt

Terje Øverland
Administrerende Direktør
PDS Protek

terje@pdsprotek.no

95192120

 
Selskaper i Omega-alliansen

PDS Protek leverandør av | Ingeniørtjenester | Konsulenttjenester | Arkitekttjenester | Animasjonstjenester 

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn