Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 1 2017

 

Markedssjefen tok avdelingen med til Stavanger

Etter måneder med planlegging, pakking, flytting, møter frem og tilbake, så er livet i Sandnes og Stavanger endelig i gang. Markedssjefen er på plass i kontorfellesskapet NE(S)T i iPark, og funnet sin plass i et mangfoldig miljø. Mange tenker nok at det å flytte markedsavdelingen til en region som sliter «big time» med sysselsettingen og aktiviteten er risikosport. Men etter å ha jobbet en måned i oljehovedstaden så er signalene alt annet enn negative. Ja, mange har mistet jobbene sine og mange vil slite også i 2017 med å finne seg arbeid. Det ER alvorlig, men det skjer mye i Stavanger regionen.
Nye tildelinger ble denne uken gitt, og «nykommeren» AkerBP varsler stor aktivitet i årene som kommer. Etter at Johan Sverdrup, Dvalin og nå Snorre ble tildelt Aibel, så har vår konsulentavdeling opplevd stor etterspørsel etter konsulenter. Konsulentavdelingen har også fått inn flere konsulenter i denne perioden.
Når jeg snakker med våre kunder så sier de at 2017 også blir et tøft år, men det ser langt lysere ut enn i 2016. V&M oppdragene tar seg opp på nyåret nå med nye budsjetter og blanke ark. Og det er positivt for aktiviteten i regionen når vi ser flere nye felt på beddingen. I skrivende stund klatrer oljeprisen sakte men sikkert oppover, og det gir også håp om økt aktivitet i 2017.
Det er travle dager i Stavanger og mange, mange møter er booket og det brukes timevis på telefon og epost for å koordinere aktiviteter med alle våre avdelinger. Morten, vår nye avdelingsleder i konsulentavdelingen, og jeg skal på et par besøksturneer i februar. Første tur går til Oslo i starten på februar og her skal vi blant annet besøke kunder og spise lunsj med våre konsulenter i Oslo. Etter det går det slag i slag, og slik det ser ut nå så begynner kalenderen i februar å fylles opp med møter for alle avdelinger.

Det er i hvert fall et godt tegn!

Jørgen Knudsen – Markedssjef, PDS Protek.

 

Ny avdelingsleder

Morten Langeland overtok 01.01.2017 som avdelingsleder etter Halla Birna Gudmundsdottir, som etterhvert vil tiltre en ny stilling internt. Halla vil i overgangsperiode støtte konsulentavdelingen på organisering og direkte salg.  Morten er Bachelor i kjemiteknikk fra Høgskolen i Bergen. Han har erfaring fra bl.a. Aibel og Marine Aluminium.
Vi merker oss nå positive trender i markedet, hvor nye kontrakter tildeles, innenfor offshore industrien.
Vi gleder oss sammen med Aibel og Aker/Kværner med den siste ukes tildeling på Johan Sverdup prosjektet.

Markedet ser bedre ut enn på lenge. Vi må forsette å tenke positivt fremover, og etterstrebe PDS Protek som en synlig aktør innenfor konsulent tjenester.

For ledige stillinger se www.pdsprotek.no

 

 

 

 

 

 

 

 

24/7 Bygget

Nå er utgraving og grunnarbeidene ferdigstilt og i disse dager starter betongarbeidene på 24/7 Bygget.
Det er GL Prosjektservice som har fått denne kontrakten.
Arbeidet under bakkenivå vil pågå i ca 5 måneder så det er ennå en stund til at vi ser at bygget reiser seg.

Som nevnt tidligere har PDS Protek inngått leieavtale for 5. etasje og i disse dager starter arbeidet med kontorløsninger som er aktuelle.
Her er mange hensyn å ta, både tekniske, operasjonelle og strategiske, i tillegg til at alle skal få en best mulig arbeidsplass.

Slik det ser ut i dag er det realistisk å tro at vi kan flytte inn i nybygget rundt februar – mars neste år.

 

 

 

 

 

 

 

Arkitekttjenester

De 2 største prosjektene våre er 247-bygget og Avfallsorteringsanlegget på Forus. Begge prosjektene er nå under bygging.

Vi har fått i oppdrag og designe 2 nye boliger for Vestlandshus AS til huskatalogen deres.
Katalogen blir publisert våren 2017.
På Vågslid tegner vi en ny hytte for en kunde.
I Haugesund sentrum skal vi tegne en boligblokk med 12 leiligheter + parkeringsanlegg.
For kunde i Harstad har vi tegnet nok ett prosjekt (ny 2-manns bolig), samt vi arbeider med en stor regulering for boligfelt.
I Skudeneshavn har vi prosjektert en arkitekt tegnet enebolig med fantastisk utsikt.
“Taxi- bygget” i Spannavegen skal få ny bensin stasjon og restaurant som vi tegner.
Ellers har vi arbeider for blandt annet Hydro, Garvik Gruppen, samt andre små og store kunder.

Det er god aktivitet i Bygg- og anleggsbransjen som gjør at vi har god ordrereserve og mange tilbud/ forespørsler.

 

 

 

 

 

 

 

Animasjonstjenester

Før jul leverte vi visualiseringer til boligprosjektet Padlane Aust som nylig ble lagt ut for salg. Vi har levert eksteriør og interiørvisualiseringer, samt satt modellene av byggene inn i dronebilder.

https://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=89687341&q=padlane+aust og https://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=88581808&q=padlane+aust

Vedlikeholdsavtalen med NKI for oppdatering og vedlikehold av appene utviklet for dem ble iverksatt i januar og innebærer å bl.a. sørge for at appene til enhver tid fungerer og (for iOS-versjonen) følger Apples retningslinjer.
Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn