Fokus på HMS og miljø ga klassifisering på øverste nivå i Achilles

Fokus på HMS og Miljø ga klassifisering på øverste nivå i Achilles!
Kjell Erik Kleveland, engineering manager PDS Protek.

PDS Protek har siden 1996 vært NS-EN ISO 9001 sertifisert og har et godt utviklet prosedyreverk, men det er alltid viktig å oppgradere og forbedre prosedyrer og systemer. PDS Protek jobber for store selskaper innen olje & gass og industri, noe som gjør at kravene til oss som leverandør øker i takt med størrelsen på prosjektene.

For et år siden fikk vi Statoil på besøk og de ønsket å se på våre systemer innen HMS og miljøstyring, i forbindelse med vedlikeholds- & modifikasjonskontrakten på Kårstø. Vi er godkjent leverandør i Achilles men for å få toppkarakter av Statoil så måtte kravene i NORSOK S-006N standarden innfris i høyeste kategori. Besøket ga oss hjemmelekser og arbeidet med å få innført alle punktene begynte umiddelbart.

“Ett år etter så har vi oppnådd det vi ønsket, et flunkende nytt miljøstyringssystem, og et oppdatert prosedyreverk som dekker alle krav i S-006 og ISO:9001. Og det beste, vi er klassifisert på øverste nivå i Achilles og er dermed godkjent for å gi tilbud på større prosjekter på samme nivå som de store aktørene i markedet.”, sier en fornøyd engineering manager, Kjell Erik Kleveland.

Men vi gir oss ikke med det. Innen utgangen av 2018 skal PDS Protek også bli ISO 14001 sertifisert. Vi tar HMS og miljø på alvor.

Med vennlig hilsen

Kjell Erik Kleveland | Engineering Manager
Epost: kek@pdsprotek.no
Direkte: 52 70 92 12
Mobil: 951 92 124

 


Om PDS Protek
PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2016 omsatte selskapet for i overkant av 122 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software.
I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Sauda og Pune (India).

Ny jobb?

Se vår hjemmeside for ledige stillinger, og registrer deg i vår portal for å holde deg oppdatert om nye muligheter i konsulentmarkedet.

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn