PDS Protek ansetter fire nye medarbeidere i Haugesund

PDS Protek satser friskt og ansetter 4 nye medarbeidere i Haugesund

Etter et par magre år så ga 2016 et oppsving for PDS Protek, i et oljemarked som betegnes som krevende. Økt aktivitet i markedet, tildeling av nye jobber og rammeavtaler ga en omsetning på 122 millioner og et resultat før skatt på 6,5 millioner.

«Hele organisasjonen har jobbet hardt for å tilpasse PDS Protek nye og eksisterende markeder, og vi kan si at vi har lykkes med å navigere gjennom to-tre vanskelige år. Selv om markedet ser lysere ut og aktiviteten er økende hos våre kunder er det fortsatt et utfordrende og krevende marked. Vi må virkelig holde et fast grep om økonomien, være nøkterne og stå på for levere et positivt resultat i år også. Nå ser vi at aktiviteten øker og vi får stadig nye forespørsler fra våre kunder og håper at de nye tildelingene av rammeavtaler og opsjonene som er innløst skal bidra til økt aktivitet. Det ser ikke så verst ut så langt i 2017 men vi har kapasitet til å ta på oss mange flere oppdrag.», sier en håpefull Terje Øverland, adm. dir. i PDS Protek.

Ansetter
Siden årsskiftet har PDS Protek sin stab på Kvalamarka økt med 4 årsverk, og i arkitektavdelingen er de på jakt etter sivilarkitekt og sivilingeniør. Tidligere i år ble Anita Merete Sømme ansatt som teknisk tegner og konsulentavdelingen fikk Stig Thuestad med på laget. Begge har erfaring fra olje & gass og industri. In-house avdelingen har fått to nye medarbeidere. Olav Larsen har 28 års erfaring fra olje- og gassindustrien og skal inn i rollen som prosjektleder, og 3. april hadde Erik Thuestad Løkås sin første arbeidsdag som strukturingeniør.

PDS Protek er optimister og ansetter for å møte de behovene man tror kommer fremover.

Med vennlig hilsen

Terje Øverland | Administrerende Direktør
Epost: terje@pdsprotek.no
Direkte: 52 70 92 02
Mobil: 951 92 120

På bildet, fra venstre: Anita Merete Sømme, Olav Larsen, Erik Thuestad Løkås og Stig Thuestad


Om PDS Protek
PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2016 omsatte selskapet for i overkant av 122 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software.
I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Sauda og Pune (India).

Ny jobb?

Se vår hjemmeside for ledige stillinger, og registrer deg i vår portal for å holde deg oppdatert om nye muligheter i konsulentmarkedet.

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn