PDS Protek i Head Energy-allianse som vinner avtale med AkerBP.

Head Energy AS er sammen med sine alliansepartnere tildelt rammeavtale med Aker BP, gjeldende innleie av personell.

Head Energy alliansen består av PDS Protek, Archer Consulting, First Geo, Thor Energi og Visma Personnel Management AS, i tillegg til Head Energy AS. Avtalen strekker seg over 3 år med opsjon på ytterligere 2 år og omfatter leveranse av personell innen kategoriene prosjekt/multidisiplint, supply chain, økonomi og administrativt personell.

-Dette er en strategisk svært viktig avtale for oss som selskap og en kontrakt vi setter veldig høyt. Å bli en foretrukket leverandør for et av de største, uavhengige børsnoterte oljeselskapene i Europa tar vi til inntekt for det solide arbeidet som er gjort i et vanskelig marked de siste årene. Dette styrker oss betydelig foran det vi tror blir et mer positivt 2017.

Med vennlig hilsen

Terje Øverland | Administrerende Direktør
Epost: terje@pdsprotek.no
Direkte: 52 70 92 02
Mobil: 951 921 20

Se ledige stillinger HER

Om PDS Protek
PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2015 omsatte selskapet for i overkant av 100 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software.
I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Sauda og Pune (India).

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn