3D animasjon – Merverdi i alle ledd

Du ser de hver dag, flotte 3D animerte reklamer på tv, i nettavisen, på YouTube og Facebook.
Vi er omsvermet av nydelige filmer som har til hensikt å selge oss sitt budskap. I dagens konkurranse om å fange vår oppmerksomhet må man ha materiell som gir resultater. Vi blir bombardert med over 3000 budskap hver dag og det å fange vår oppmerksomhet i konkurranse med verden er en utfordring.

PDS Protek så tidlig potensialet i 3D animasjon og investerte i 2011 i et animasjonsstudio i India. Gjennom vår 3D Avdeling har vi sakte men sikkert bygget opp en solid kompetanse innen visualisering og 3D animasjon. Vår store styrke er at vi har ingeniør-, arkitekt- og grafisk kompetanse på huset. Det gjør at vi kan bistå firmaer fra idé til produktutvikling, design, beregning, animasjon, markedsføring og gjennomføring. Alt i et hus.

3D animasjon i vedlikehold og informasjon.
3D animasjon gir deg og faktisk dine kunder en større merverdi enn noe annen brosjyre eller Power Point. En 3D animasjon kan brukes i alle dine kanaler, og dine kunder kan bruke den i sine kanaler og som informasjon til sine ansatte og forbrukere. Vi gjør veien fra ren markedsføring til produkt-, instruksjons- og vedlikeholds-animasjoner kort.
Hvor mange ganger har kunder ringt deg for å få forklart hvordan man gjør vedlikehold eller service på ditt produkt? Hvor går du selv for å lete etter instruksjoner når du trenger hjelp? Google og/eller YouTube, tenker jeg.

Når vi først har animert ditt produkt er veien til kort til en presis og informativ vedlikeholds-animasjon. Animasjonene kan du benytte i alle kanaler. Da har dine kunder tilgang til de 24/7. Nyttig for dem, befriende for deg.

3D animasjon i markedsføring


 3D animasjon av eiendomsprosjekt i Halden.

Animasjonene er et perfekt verktøy for effektiv markedsføring. I en verden der tablets og smarttelefoner tar over som informasjonskanal er det viktig med bevegelige elementer. Folk ser mer og mer nyheter og informasjon. Tekst er ofte redusert til 140 tegn. Da er det umoderne og upraktisk å ha sine instruksjoner i tekst, i en eller annen pdf versjon. Kombiner animasjon og tekst. Først en animasjon eller presentasjon, så saken i tekstformat. Det gjør at innholdet er tilpasset den mobile bruker og PC. Dine animasjoner gir da en merverdi for dine kunder og besøkende på dine nettsider. I tillegg er det enkelt å dele ditt budskap i sosiale medier. Her er vår korte show reel, bli inspirert:

Se mer på PDS Protek 3D Avdelingen

Del gjerne!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn